WebbiebNL pakt uit met 23 iPad-dingen training

Met sinterklaas weer in het land en de kerstvakantie in het verschiet leek het ons een leuk idee om ook uit te pakken. Daarom introduceren wij de 23 iPad-dingen training, die wordt gehouden op 18 december in Utrecht.

23 iPad-dingen training | WebbiebNL Haal meer uit je online bibliotheek!De komende feestdagen zullen voor veel mensen in het teken staan van iPad gebruik. Mocht je nog geen iPad hebben, dan zul je er wel een krijgen van sinterklaas. Een training in het gebruik van de iPad  kun je dan goed gebruiken. iPad gebruikers van het eerste uur verklaren: “Veel mensen die een iPad aanschaffen, denken in eerste instantie dat een iPad niks anders is dan een computer maar dan plat, of een laptop maar dan nog platter. En dat je een tablet op dezelfde manier kunt gebruiken als een computer of laptop. Maar niets is minder waar. Een training in het gebruiken van een iPad is geen overbodige luxe, zeker niet als je ‘m net in je bezit hebt.”

Omdat we denken dat juist de komende tijd veel nieuwe iPads worden uitgepakt, hebben we de 23 iPad-dingen training net voor de kerstvakantie ingepland en wel op dinsdag 18 december van 13.00 uur tot 16.30 uur. De 23 iPad-dingen training staat in het teken van het aanleren van de basisvaardigheden in het gebruik van de iPad. De kosten voor de training bedragen 95 Euro ex. BTW. De training wordt gegeven op onze trainingslocatie in hartje Utrecht.

23 iPad-dingen training | WebbiebNL Haal meer uit je online bibliotheek!Wanneer je je opgeeft voor deze training ben je verzekerd van nog meer voordeel. Je krijgt dan namelijk automatisch 20% korting op de training “het geven van iPad workshops in de bibliotheek” die we begin 2013 organiseren. Wanneer je die training hebt gevolgd, kun je zelf workshops geven in je bibliotheek in het gebruik van de iPad.

Kortom, genoeg redenen om je in te schrijven voor de 23 iPad-dingen training! Klik hier voor meer informatie over de 23 iPad-dingen training. Zien we jou ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s