Bieb Altena lanceert BookFinder App

Bibliotheek Altena introduceert BookFinder App | WebbiebNL Haal meer uit je online bibliotheek!

Eerste bibliotheek in Nederland

Op 18 juni jl. introduceerde Bibliotheek Altena als eerste bibliotheek in Nederland de BookFinder App. Met de BookFinder App kun je het publiek via de smartphone informeren over boeken en andere media rondom monumenten, culturele hotspots en andere markante locaties in jouw gemeente. Zo leg je daadwerkelijk een koppeling leggen tussen de online wereld en je eigen (fysieke) bibliotheek!

BookFinder App ‘live’.

Voor elke bibliotheek is een toepassing op maat mogelijk. Voor Bibliotheek Altena kun je met deze app, die werkt in Layar en die gebruik maakt van GPS coördinaten, onder andere boeken vinden die gaan over het Land van Heusden en Altena. Bibliotheek Altena heeft via gebruikmaking van meerdere lagen nog meer toepassingen toegevoegd aan deze app.

Foto impressie van de introductie op 18 juni.

Hieronder kun je kijken naar een korte foto impressie van de BookFinder App introductie in de Bibliotheek Altena op 18 juni. De app werd natuurlijk live gedemonstreerd, daarnaast stond ook de Mediabar opgesteld, uitgeleend door Cubiss.

Wil je ook een impressie van de BookFinder App voor jouw bibliotheek? Neem vrijblijvend contact op met WebbiebNL. Om meer te weten over de ervaringen van de Bibliotheek Altena met de BookFinder App kun je contact opnemen met Anita Koekkoek van de Bibliotheek Altena.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s