De trainingsbrochure 2014 is uit!

WebbiebNL trainingsaanbod 1e helft 2014Hou de brievenbus in de gaten, want de nieuwe WebbiebNL trainingsbrochure is de deur uit!

In de nieuwe brochure staan alle trainingen voor de 1e helft van 2014, maar ook themabijeenkomsten en een complete leergang! In het vernieuwde aanbod zijn vier nieuwe trainingen ontwikkeld, maar ook trainingen die al aangeboden werden in 2013 kunnen in 2014 opnieuw gevolgd worden. Het volledige trainingsaanbod staat uiteraard ook op de website.

Naast trainingen bieden we dit jaar ook weer themabijeenkomsten aan, waarbij je verdieping en discussie kunt verwachten over verschillende onderwerpen. Hoe kun je bijvoorbeeld gaming in je bibliotheek toepassen?

In 2014 wordt ook voor de eerste keer de leergang Mediacoach in de Praktijk aangeboden: deze leergang, bestaande uit vijf modules, zorgt ervoor dat je na afloop een Mediacoach bent mét praktijkkennis. Hiermee is deze leergang een prima aanvulling op het bestaande mediawijsheid opleidingsaanbod.

Nieuw in 2014 is ook dat WebbiebNL het aantal trainingslocaties heeft uitgebreid: voortaan bieden we trainingen aan vanuit Zwolle, Utrecht en Eindhoven. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Benieuwd hoe de brochure er uit ziet? Bekijk dan alvast de WebbiebNL brochure voor een preview of vul het contactformulier in om de brochure per post te ontvangen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s