WebbiebNL op KNVI congres

WebbiebNL aanwezig op KNVI congres 2014Dit jaar is WebbiebNL als exposant aanwezig op het KNVI congres op 18 november in Nieuwegein. Voor de informatieprofessional die werkzaam is in de bibliotheek, mediatheek of in het archief is dit hét jaarlijks terugkerende evenement om bijgepraat te worden over de nieuwste ontwikkelingen.

WebbiebNL aanwezig op KNVI congres_2014Natuurlijk zouden we WebbiebNL niet zijn als we rond onze deelname geen ludieke actie houden. Eerder hebben we al acties gehouden, zoals het bedenken van een slogan voor de nieuwe WebbiebNL mok.

Ook dit keer hebben we een actie bedacht. Een actie waar je heel relaxed van wordt. En daar kun jij van profiteren als je ons een bezoekje brengt in onze stand op het KNVI congres op 18 november. Nee, nee, we houden de spanning er in en zeggen natuurlijk niet wat het precies is. Maar van 1 ding ben je verzekerd: je zult het de moeite waard vinden! Je vindt ons in stand 3, die we delen met Ter Sprake, expertisecentrum voor klantgericht ondernemerschap.

Lees ook: Bibliotheek zonder boeken de trend?

Huub van Dommelen | WebbiebNL | Online marketing & narrowcasting

Volg nog dit najaar een training bij WebbiebNL:

>> 10 trainingen op het gebied van online marketing en narrowcasting.

Speciale nieuwsbrief voor bibliotheken:

>> Meld je aan voor de gratis WebbiebNL nieuwsbrief!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s