Organiseer de Linkedin Bootcamp ook in jouw bibliotheek

Gepimpt Linkedin profiel, mét kant en klare vakfotograaf profielfoto!

Linkedin Bootcamp

Veel bibliotheken informeren bij Webbieb of ze de Linkedin Bootcamp ook in hun bibliotheek kunnen houden: Dit is de Bootcamp voor Werkzoekenden & ZZP’ers waarbij direct een goed Linkedin profiel en het vinden van die baan of klus centraal staan!

Linkedin effectief voor werkzoekenden.

Voor werkzoekenden kan de inzet van Linkedin heel nuttig zijn om vacatures op het spoor te komen of om zich ‘in de picture’ te zetten.

‘Het aantal werkzoekenden dat social media inzet tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan blijft groeien. Waar het percentage dat sociale kanalen gebruikt eerder bleef steken op 28 procent, is dat in het afgelopen jaar gegroeid naar 36 procent. Dit blijkt uit onderzoek van Motivaction onder 1.161 werkzoekenden’ (bron).

‘Vrijdag 3 juni 2016 tekenden het UWV en de VOB een samenwerkingsovereenkomst. Doel is ‘om laaggeletterden en niet-digivaardigen beter toe te rusten voor het zoeken van werk en het deelnemen in het arbeidsproces’ (bron).

Linkedin effectief voor ZZP’ers.

Voor ZZP’ers geldt hetzelfde: hoe kan ik Linkedin effectief inzetten om mezelf aantrekkelijk te profileren en om aan die volgende klus te komen?

Organiseer de Linkedin bootcamp ook in jouw bibliotheek!

Heb je als bibliotheek interesse om de Linkedin Bootcamp ook in jouw bibliotheek te organiseren? Er zijn 2 varianten van de Linkedin Bootcamp:

Linkedin Bootcamp voor Werkzoekenden & ZZP’ers in 2 varianten:

Bootcamp Plus: hele dag, van 10:00 tot 16:00: inclusief Linkedin profielfoto voor elke deelnemer gemaakt door een vakfotograaf.
Bootcamp Light: halve dag (10:00-12:30 of 13:00-16:00) of een avond (19:00-22:30). Naar keuze eveneens inclusief Linkedin profielfoto voor elke deelnemer gemaakt door een vakfotograaf.

Houd rekening met een hoge opkomst.

Reactie van deelnemer Chantal:
Beste Huub,
Toen jij tijdens de Linkedin Bootcamp tegen mij zei dat ik snel een baan zou vinden, had ik er een hard hoofd in. Maar per 1 december ga ik aan de slag bij mijn nieuwe werk! Ik ga bij een grote kinderopvangorganisatie werken in hartje Amsterdam als medewerker financial accounting. En dat naar aanleiding van mijn gepimpte LinkedIn profiel. Onwijs bedankt voor de goede les die dag, daar heb ik dus gewoon mijn baan aan te danken!! Chantal W.

Neem contact op met Huub van Dommelen via info@webbieb.nl of bel 040-700 9703 en hij vertelt je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Meld je aan voor de gratis Webbieb nieuwsbrief!

Huub van Dommelen | Webbieb | Online marketing & narrowcasting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s