5 redenen om mee te doen aan de Webbieb Summer School

20160908_092329Op donderdag 5 september organiseert Webbieb voor het 7e achtereenvolgende jaar de Summer School voor bibliotheken. Heb je je nog niet ingeschreven? Hieronder 5 redenen om dit alsnog te doen.

1. Een brandend thema: Creëer de Wow!

Het thema van de Summer School is “Creëer de Wow in je bibliotheek!”. Elke bibliotheek heeft een Wow! factor nodig, aldus Andy Priestner, consultant optimale gebruikservaring in bibliotheken. De Wow! kan op verschillende vlakken liggen: het gebouw, (een deel van) de collectie, een activiteit of een thema. Daarover gaat het tijdens de Summer School 2019.

2. Er komen interessante sprekers.

Speciaal voor de Summer School komen interessante sprekers naar Utrecht. Een kleine greep: Anita Ruder van de Beste Bibliotheek Ter Wereld. Jolanda Robben – Beste Bibliothecaris van Nederland. Pieternel Thijssen van deBibliotheek Midden Brabant, met de LocHal genomineerd voor ‘beste bibliotheek ter wereld’. Nieuwsgierig?

>> Lees hier het volledige programma.

3. Een cabaretduo zorgt voor de vrolijke noot.

In de middag wordt de Summer School opgeluisterd door cabaretduo Agaath en Johan. Zij hebben jarenlange ervaring op het acteer vlak in het trainen van groepen en zorgen voor de vrolijke noot.

4. Je gaat samen met anderen aan de slag!

Dit jaar organiseren we een Summer School waar je niet alleen hoeft te luisteren de hele dag, maar waar je ook zelf iets doet. De dagvoorzitter, Annemarie Noordam, weet als geen ander een scherpe interactie tussen sprekers en publiek te stimuleren. En ’s middags ga je zélf aan de slag met een doe-opdracht om te kijken: waar zit nou die Wow factor in je bibliotheek? En hoe breng je die goed voor het voetlicht bij het publiek?

Natuurlijk sluiten we de Summer School in stijl af: met een borrel. Zo kun je volop napraten met de gastsprekers en bibliotheekcollega’s uit het hele land.

5. Mondje dicht over de vierde reden…..

Over de vierde reden om mee te doen aan de Summer School kun je misschien maar beter zwijgen. Want als je daarmee je manager wilt overtuigen gaat ie waarschijnlijk zelf. Okay, hier komt ie: voor alle deelnemers hebben we een goodiebag klaar staan. En niet zomaar een. Nee, een echte. Met leuke…én hebbedingetjes erin die je echt graag hebben wilt! Vorig jaar bijvoorbeeld zat de verse Linda editie van september erin. Maar je bent gewaarschuwd…dit kun je maar beter voor je houden.

Overtuigd? Schrijf je snel in!

Ben je overtuigd? Schrijf je snel in! Wacht niet te lang, want de Summer School zit al bijna vol. Wil je meer informatie? Bel 040 – 7009 703 of klik op onderstaande link.

>> Meer informatie en inschrijven

Muntgebouw Utrecht - Locatie Webbieb Summer School 2015Impressies eerdere Webbieb Summer Schools
Wil je de gratis Webbieb nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!
Advertenties

5 thoughts on “5 redenen om mee te doen aan de Webbieb Summer School

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s