Demo aanvragen

-Webbieb narrowcasting voor bibliotheken: keuze uit contentsupport, hard-én software-

Webbieb heeft speciaal voor de bibliotheken in Nederland een aantrekkelijk narrowcasting aanbod samengesteld. Dit aanbod is vanaf nu beschikbaar en bestaat uit vrij te kiezen onderdelen, die hieronder worden toegelicht. Een keuze uit 1 of meer onderdelen is mogelijk en geheel af te stemmen op de behoefte in jouw bibliotheek. Bekijk ook eens onze Flyer Narrowcasting.

Uniek aan de narrowcasting oplossing voor bibliotheken van Webbieb is dat wij alle onderdelen van narrowcasting kunnen leveren: wekelijks nieuwe updates op je narrowcasting schermen, maar ook de hardware én de software.

Aanbod narrowcasting voor bibliotheken toegelicht

Het aanbod van Webbieb voor narrowcasting in de bibliotheek bestaat uit 3 onderdelen:

1. Contentsupport voor narrowcasting

WebbiebNL narrow casting in de bibliotheek bestaat ook uit lokaal afgestemde content supportBijzonder aan ons narrowcasting aanbod voor bibliotheken is dat wij content kunnen verzorgen: het wekelijks leveren van kant-en-klare schermupdates. Dit doen wij in abonnementsvorm, zodat je altijd actuele en relevante content hebt, dag in dag uit. Het content aanbod voor de narrowcasting schermen in de bibliotheek kan landelijk van aard zijn (bijvoorbeeld een item over de boekenweek), maar kan ook uit lokale content bestaan, bijvoorbeeld een campagne of evenement speciaal voor jouw bibliotheek. Informeer vrijblijvend naar ons aantrekkelijk geprijsde instapaanbod en vul het E-formulier onderaan deze pagina in.

Kijk hieronder naar een impressie van schermupdates verzorgd door Webbieb:

Impressie narrowcasting schermupdates door Webbieb: dit kan ook in de schermlayout van uw bibliotheek.

2. Hardware voor narrowcasting

De hardware die Webbieb biedt, bestaat uit een schermen-oplossing die speciaal voor narrowcasting is ontwikkeld. Om voor jouw bibliotheek een oplossing op maat te kunnen bieden, maken wij een goed doordacht schermenplan. Dit houdt onder andere rekening met de te verwachten looproutes van het publiek in de bibliotheek en de wijze waarop de narrowcasting berichtgeving in de bibliotheek het meest effectief is.

3. Software voor narrowcasting

DWebbiebNL narrow casting in de bibliotheeke narrowcasting software die wij bieden draait al 20 jaar overal in de wereld. Hiermee ben je verzekerd van een betrouwbaar narrowcasting systeem voor in je bibliotheek dat continu wordt doorontwikkeld. Voordeel is ook dat wij koppelingen kunnen maken met je bibliotheeksysteem, om lokaal gerichte content voor narrowcasting samen te stellen.

Combinaties met webcare mogelijk

De content support die wij bieden voor narrowcasting sluit naadloos aan op de webcare activiteiten die wij op het gebied van content al doen voor bibliotheekwebsites, E-nieuwsbrieven en sociale media kanalen. Zo kan bijvoorbeeld een aankondiging over de kinderboekenweek gelijktijdig en in een uniforme uiting verlopen via de bibliotheekwebsite, sociale media én de narrowcasting schermen in de bibliotheek. En je hebt er geen omkijken meer naar.

De voordelen die narrowcasting van Webbieb biedt op een rij gezet:

  • Je kiest zelf de combinatie van content support, hardware en software. Wil je alleen het contentabonnement afnemen omdat je al schermen en software hebt, dan kan dat. Wil je alleen de hardware (schermeninfrastructuur) afnemen, dan kan dat ook. Of een combinatie van software en content support. Je kiest zelf waar je behoefte aan hebt in jouw bibliotheek
  • De software-oplossing voor narrowcasting die wij bieden is vertrouwd en draait al 20 jaar wereldwijd, zowel binnen als buiten de bibliotheekbranche.
  • Koppelingen met je lokale bibliotheekuitleensysteem zijn mogelijk. Zo kun je specifieke informatie over je bibliotheek ontsluiten, bijvoorbeeld voor interactiedoeleinden.
  • Keuze uit combinaties met webcare. Als je kiest voor narrowcasting contentsupport, dan is een eventuele volgende stap de combinatie met webcare. Wij houden dan de content op je website actueel, maar kunnen ook de maandelijkse E-nieuwsbrieven verzorgen en de dagelijkse berichtgeving via sociale media.  Ook hier geldt: geheel afgestemd op de wensen van jouw bibliotheek, dus geen standaardabonnementen. Meer informatie over Webcare.

Interesse in narrowcasting voor bibliotheken van Webbieb?

Ben je geïnteresseerd in narrowcasting via Webbieb? Neem dan contact op met Huub van Dommelen via 040-7009 703 of stuur een email naar info@webbieb.nl

Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan sturen wij je aanvullende informatie.

>> Lees ook: 5 vragen om narrowcasting effectief toe te passen

>> Volg de training ‘Maak je eigen contentplan voor narrowcasting

Vul het formulier in voor meer informatie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s