50% meer websitebezoek actieplan

50%-meer-websitebezoekers WebbiebNL bibliotheekJe hebt naar jouw idee een prima website voor je bibliotheek, archief of mediatheek, maar toch vallen de bezoekersaantallen tegen. Je zou graag meer bezoekers willen hebben, maar je weet niet hoe. Met het actieplan dat wij samen met je maken, zorgen we ervoor dat je tot 50% meer websitebezoekers krijgt.

Wat is het actieplan ‘50% meer websitebezoek’?

Het actieplan is een concreet plan met een duidelijke doelstelling. Het plan bestaat uit 3 onderdelen:

1. Analyse van de huidige website.

We kijken naar alle onderdelen van de website: de indeling, de inhoud, de tekst, de afbeeldingen, de gebruiksvriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie, AdWords campagnes, enzovoorts. Ook kijken we naar de inspanningen op het gebied van online tools, zoals sociale media en de E-nieuwsbrief. Dit is een zgn. nulmeting.

2. Verbeterpunten.

Als tweede stap komen we met concrete acties, waarmee je de doelstelling rond meer websitebezoek kunt bereiken. Hierbij wordt stap voor stap beschreven waar de verbeterpunten van je website en je online tools liggen en hoe je deze punten concreet kunt uitvoeren. Door deze onderdelen te analyseren, kunnen we een op maat gemaakt actieplan opstellen, waardoor je binnen één jaar tot 50% meer websitebezoekers zult krijgen.

3. Uitvoering en evaluatie.

Bij de uitvoering van het actieplan begeleiden we je zodat we na verloop van tijd kunnen vaststellen wat de resultaten zijn van de inspanningen gericht op het behalen van de doelstellingen.

Wil je meer informatie ontvangen over het actieplan ‘50% meer websitebezoek’? Vul dan het onderstaande formulier in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s