Marketingplan schrijven

Een marketingplan schrijven voor je bibliotheek, mediatheek of archief is geen eenvoudige klus. Daarom biedt Webbieb daarbij hulp aan.

Wat is een marketingplan?marketingplan bibliotheek

Een marketingplan beschrijft de doelstellingen die je in een bepaalde periode wilt bereiken en hoe dat moet gebeuren . Deze doelstellingen kunnen heel divers zijn, zoals meer leden werven, meer websitebezoekers, of het imago van je bibliotheek, mediatheek of archief veranderen. Deze doelstellingen komen in de uitwerking van het marketingplan vervolgens terug.

In een marketingplan wordt de huidige markt uitvoerig beschreven, net als de organisatie zelf. Andere onderdelen van het marketingplan zijn de marktanalyse, het daadwerkelijke marketingplan, de financiële kant en natuurlijk een actieplan. Daarin krijgen zowel online als offline kanalen en activiteiten de aandacht. Al deze onderdelen zullen door ons uitgebreid in het marketingplan worden verwerkt, zodat je een compleet marketingplan hebt, helemaal afgestemd op jouw organisatie.

Wil je meer informatie over het schrijven van een marketingplan? Vul dan het onderstaande formulier in, of neem direct contact met ons op.

Naar overzicht met online marketing diensten, trainingen en advies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s