Nieuwsbrief maandelijks opmaken

Ondersteuning met opmaak en verzending van E-nieuwsbrieven

Als bibliotheek heb je natuurlijk een maandelijkse nieuwsbrief. De effectiviteit daarvan staat niet ter discussie. Johannes Neuer van de New York Public Library noemde tijdens de Webbieb Summer School de E-nieuwsbrief niet voor niets het krachtigste marketingwapen wat bibliotheken bezitten.

Nieuwsbrief maandelijks opmaken

WebbiebNL ondersteunt bibliotheken met opmaak en verzending van E-nieuwsbrieven Wij kunnen maandelijks de nieuwsbrief van je bibliotheek opmaken. Kant en klaar en precies zoals je dat wilt voor jouw bibliotheek:

  1. Heb je zelf onderwerpen voor nieuwsitems maar geen tijd om er een nieuwsbrief van te maken? Dat kunnen wij voor je doen, compleet met bijpassende afbeeldingen. Aangezien we dit al doen voor meerdere bibliotheken, kennen we de systemen waarin de nieuwsbrieven worden opgemaakt, dus dat is geen probleem.
  2. Heb je geen of slechts enkele onderwerpen voor je nieuwsbrief? Dan hebben wij passende onderwerpen paraat volgens een bibliotheekgerelateerde rode draad. Bijvoorbeeld onderwerpen zoals de kinderboekenweek, of de maand van het spannende boek.

Uitgangspunt bij al onze werkzaamheden is dat je als bibliotheek maximaal tevreden bent. Dus elke nieuwsbrief wordt opgemaakt zoals dat is afgesproken en op ruim op tijd. Je krijgt ook altijd eerst een voorbeeld te zien, zodat je zeker weet dat de nieuwsbrief goed is en naar jouw wensen wordt verzonden.

Interesse in de nieuwsbriefservice van Webbieb?

Wanneer je geïnteresseerd bent in digitale nieuwsbriefservice  door Webbieb informeren wij je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact op met Huub van Dommelen via 040-7009 703 of stuur een email naar info@webbieb.nl

Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan sturen wij je aanvullende informatie.

Vul het formulier in voor meer informatie:

Lees ook: 7 tips voor een betere bibliotheek E-nieuwsbrief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s