Social media kanalen up to date houden

Het bijhouden van de social media kanalen voor je organisatie is een serieuze aangelegenheid. Je wilt er immers doelen mee bereiken: meer bekendheid met de activiteiten die je organiseert en al datgene wat je bibliotheek te bieden heeft. Maar via social media krijgen ook nieuwe mensen de bibliotheek op het netvlies: het zou zo maar kunnen dat die mensen langskomen om lid te worden.

Kortom, social media kanalen zoals Facebook, Twitter en misschien ook wel Instagram of Linkedin bieden kansen voor de bibliotheek. Maar dan is het wel belangrijk dat de social media kanalen goed up to date gehouden worden. Met op elk moment van de dag de laatste informatie over de bibliotheek.

Het up to date houden van social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin zit in onze genen. Wij doen dit al sinds 2010 voor diverse organisaties.

In de praktijk houdt dit in:

  • Het plaatsen van updates.
  • Het vergroten van het bereik van de updates.
  • Het vergroten van de community van volgers.

Het uitvoeren van deze activiteit kun je prima uitbesteden aan Webbieb. Andere organisaties deden dit ook en naar volle tevredenheid. Dit bespaart de bibliotheek tijd en geld, het gebeurt altijd op de afgesproken manier en we werken bij Webbieb met de nieuwste tools.

Natuurlijk kun je ook tijdelijk het up to date houden van je social media kanalen uitbesteden aan Webbieb, bijvoorbeeld bij ziekte, zwangerschap of in de vakantieperiode.

Vul het formulier in voor meer informatie: