Websitebeheer

Websitebeheer voor bibliotheken door WebbiebNLJe wilt je bibliotheekwebsite graag actueel houden met verse content. Uiteraard inspelend op het laatste nieuws en evenementen.

Bij het plaatsen van content op je website kun je een beroep doen op Webbieb. Ervaren webredacteuren, die bekend zijn met je websitesysteem en het bibliotheekwerk, kunnen je helpen met het vernieuwen of het verbeteren van je website content. Daarbij kan het om geschreven teksten gaan, maar ook om afbeeldingen en filmpjes.

In de praktijk worden wij betrokken bij:

  • Het plaatsen van actuele berichten.
    Het plaatsen van content op je bibliotheekwebsite door Webbieb kan eenmalig of tijdelijk, maar ook in abonnementsvorm: zo ben je zonder omkijken verzekerd van een website die altijd actueel is. Met de laatste widgets en actuele updates over jouw bibliotheek!  Uiteraard compleet: met bijpassend beeldmateriaal, zodat het helemaal af is. Deze dienstverlening kun je ook combineren met content support voor narrowcasting.
  • Het realiseren van grotere content opdrachten.
    Websitebeheer voor bibliotheken door WebbiebBijvoorbeeld om een nieuwe website succesvol  en in korte tijd te realiseren. Extra mankracht kan net dat verschil maken om het wel op tijd gereed te hebben. En we kennen de bibliotheeksystemen, zoals bijvoorbeeld WaaS2.0.
  • Het optimaliseren van de leesbaarheid en zoekmachine resultaten (SEO).
    Een eenmalige optimalisatie kan al veel vruchten afwerpen, en je zult versteld staan van het resultaat.

Vul het formulier in voor meer informatie: