Met social media je doelgroepen bereiken

>> Direct inschrijven voor deze training.
>> Naar overzicht alle trainingen.

Deze training wordt ook op maat gegeven voor openbare bibliotheken, hoger onderwijs bibliotheken en archieven op locatie. We hebben deze training al meerdere malen in company gegeven. Wil je meer hierover weten, neem dan contact op met Huub van Dommelen, tel. 040-7009 703 of email naar info@webbieb.nl.

Twitter en Facebook zijn inmiddels gemeengoed geworden bij bibliotheken. Ook doen steeds meer openbare bibliotheken, hoger onderwijs bibliotheken en archieven iets met Pinterest of Instagram. Maar weet je ook wat je er daadwerkelijk mee bereikt? Hoe zorg je dat de social media activiteiten bijdragen  aan de doelen van jouw organisatie? En ook niet onbelangrijk: hoe bereik je (online) doelen terwijl de beschikbare mensen en middelen beperkt zijn? Daarover gaat de training ‘Met social media je doelgroepen bereiken‘.

Wat leer je in deze training?

Je krijgt in deze training onder andere antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe kan ik sociale media (Twitter, Facebook, Linkedin en evt. Pinterest of Instagram) effectief inzetten zodat ik daarmee echt iets bereik?
  • Hoe formuleer ik de doelen voor mijn online communicatie?
  • Hoe maak ik de doelen concreet, voor de organisatie in het algemeen en voor de medewerkers die ermee aan de slag gaan?
  • Hoe verfijn ik de communicatie vanuit Twitter, Facebook, enz. en kom ik tot een dialoog met mijn doelgroepen?
  • Hoe krijg ik meer volgers, likes en views?
  • Hoe borg ik de social media activiteiten in mijn organisatie en hoe organiseer ik dat?
  • De online bibliotheek, maar ook de verbinding met de fysieke bibliotheek komen ter sprake.
  • Wat zijn de ervaringen met nieuwe social media vormen, zoals WhatsApp en evt. andere platformen?
  • En ook: wordt van tevoren en op de dag zelf gevraagd wat je als specifieke vraagbeantwoording of aandachtspunten graag aan bod wilt ziet komen.

Voor wie?

Training Met social media je doelgroepen bereikenJe werkt in een openbare bibliotheek, hoger onderwijs bibliotheek of archief en je bent bekend met social media kanalen zoals Twitter, Facebook en YouTube. Je wilt social media nu gaan inzetten om in samenhang met je website doelen en doelgroepen te bereiken en je wilt weten hoe je dat aanpakt. Je bent op zoek naar de verdieping in kennis en kunde om die stappen te kunnen zetten.

Eerdere deelnemers over deze training:
Deze training is in 2013, 2014 2015 en 2016 meermaals gegeven door Webbieb. De deelnemers toen gaven in de evaluatie als rapportcijfer gemiddeld een 9.

Wanneer & Waar:
De training wordt gehouden op:
Donderdag 14 december 2017 en duurt van 9.30 tot 16.00 uur.
De training wordt gehouden in Utrecht.

Kosten:
De kosten voor deelname bedragen 335,= ex. BTW. Dit is inclusief koffie, thee, fris, lunch en een versnapering.

Inschrijven?
Schrijf je direct in via deze link.

Wil je meer informatie?

Stuur een email, bel of twitter naar Huub van Dommelen van Webbieb. Benieuwd welke bibliotheken eerder een training volgden bij Webbieb? Klik hier voor onze referenties.

Wil je de gratis Webbieb nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

Training Met social media je doelgroepen bereiken

Advertenties