Workshop Werk Vinden via Linkedin

Workshop Werk Vinden via Linkedin.

Wil je als bibliotheek een Linkedin workshop organiseren voor je publiek? Een bijeenkomst gericht op inhoud en resultaat? Waarin de deelnemers leren om werk te vinden en daar gegarandeerd enthousiast over zijn na afloop?

Boek dan de Workshop Werk Vinden via Linkedin van Webbieb. De workshop duurt een dagdeel (ochtend, middag of avond) en wordt gehouden voor werkzoekenden en ZZP’ers in je bibliotheek. Workshop Werk Vinden via LinkedinIndien je de Workshop Werk Vinden via Linkedin boekt bij Webbieb stelt Webbieb een professionele trainer beschikbaar, met vakkennis en ruime ervaring in (Linkedin) workshops en trainingen. Ook is daarbij inbegrepen een kant en klare PR toolkit voor de aankondiging op de website, in de plaatselijke nieuwsblaadjes en voor de social media.

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Huub van Dommelen van Webbieb.

Toelichting op de Workshop Werk Vinden via Linkedin.

Ben je benieuwd hoe je Linkedin effectief kunt inzetten om werk te vinden? Dat kan een baan zijn of een opdracht als ZZP’er. In deze workshop leer je hoe je Linkedin effectief kunt inzetten bij je zoektocht naar een nieuwe baan of opdracht.

Onderdelen Workshop Werk Vinden via Linkedin.
  • Linkedin: wat is het en waarom gebruiken?
  • Hoe begin je met Linkedin?
  • Hoe maak je een aantrekkelijk profiel aan?
  • Wat zijn de belangrijkste functieknoppen in Linkedin en hoe gebruik je die?
  • Hoe kun je online netwerken?
  • Hoe zoek je naar vacatures en opdrachten?
Doelgroepen.

De workshop is bedoeld voor werkzoekenden en ZZP’ers die via een workshop die wordt aangeboden door de bibliotheek Linkedin effectief willen leren toepassen. De workshop Werk Vinden via Linkedin kan door de bibliotheek worden geboekt bij Webbieb. Webbieb stelt hiervoor een trainer beschikbaar en een gratis PR toolkit voor aankondiging op de bibliotheekwebsite en in de media.

Tijden.

De workshop Werk Vinden via Linkedin kan  gegeven worden wanneer de bibliotheek open is en een ruimte beschikbaar heeft hiervoor. Dit zijn doorgaans werkdagen, op zaterdag en eventueel ook op zondag. De workshop duurt een dagdeel. De richttijden hiervoor zijn:

  • Ochtend: 9.30 – 12.30 uur.
  • Middag: 13.30 – 16.30 uur.
  • Avond: 19.30 – 10.30 uur.

Bij de boeking van de workshop Werk Vinden via Linkedin worden hier afspraken gemaakt. Daarbij kunnen evt. ook afwijkende tijden worden afgesproken.

Neem contact op met Huub van Dommelen via info@webbieb.nl of bel 040-700 9703 en hij vertelt je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Wat ook kan: Organiseer de Social Media Bootcamp in jouw bibliotheek!